Balsamul pentru gene LILASH

Genele tale înainte și după: genele mele nu numai că sunt foarte scurt, dar, de asemenea, subțiri și strălucitoare. Cred că, am distrus aceste din cauza aplicării mai multor straturi de rimel si prin utilizarea puternica de curățare cosmetice pentru îndepărtarea machiaj. Am fost frecarea genele cu înverșunare, pentru că nu am avut timp să-l facă așa cum ar fi trebuit. Am sperat că voi prelungi genele mele prin utilizarea Lilash genelor balsam. Ca să fiu sincer, am sperat, de asemenea, pentru unele îmbunătățiri densitate, împreună cu întărirea și regenerarea. In ciuda am aplicat Lilash genelor balsam regulat, efectele au fost vizibile cu greu. Genele mele nu au devenit mai lungi, mai dense sau mai groase. Culoarea a amintit, de asemenea, la fel. Lucrurile care au fost îmbunătățite, pentru anumite, au fost regenerarea generală a genelor și a hidratării.

După cum se poate observa, acest lucru nu este un balsam de gene pentru persoanele care doresc gene mai lungi.

Utilizare: Am fost dat versiunea mai mare de Lilash genelor balsam, motiv pentru care, tratamentul durează mai mult de șase luni. L-am aplicat în fiecare seară, chiar înainte de m-am dus la culcare. Lilash gene balsam este de a fi aplicat ca în cazul în care ați aplica un creion de ochi. Am auzit, că este sugerat să se spele pe mâini, aplicați un toner și îndepărtați machiaj înainte de a pune pe gene balsam. Din câte îmi amintesc, abia la începutul tratamentului, am simțit ceva de genul furnicături, dar a dispărut destul de repede si nu am fost mai deranjat cu ea. Nu pot spune nimic mai mult în ceea ce privește reacțiile alergice cauzate de Lilash genelor balsam. In ciuda am fost conștient de faptul că unii oameni se întâmplă să aibă pleoapa decolorat din cauza unei cereri de gene balsam, nu am experimentat nici unul. În opinia noastră, oamenii care au ochii sensibili ar putea fi iritat de Lilash gene balsam mai mult decât am fost. Am citit, de asemenea, că femeile care alăptează, cele însărcinate și minori nu sunt sfătuiți să tratament supuse unei înfrumusețarea Lilash.

Evaluare generală: 5,91 ml – acest lucru este foarte capacitatea de Lilash genelor balsam. Într-adevăr, ceea ce este punctul în producerea de produse cosmetice, cu o astfel de dimensiune ciudat? Același lucru se referă la versiunea mai mică a genelor balsam – 2,95 ml. Nu numai că produsele cosmetice lipsa de mai mulți mililitri dar, de asemenea, prețul este exorbitant! Mă îndoiesc considerabil dacă acesta este eficient gene balsam. În primul rând, pentru că lucrarea sa este insuficientă, Lilash nici lungește, nici îngroașă gene. Ea se concentrează numai asupra regenerării și alimentație. În al doilea rând, aceasta poate irita și scoate efecte adverse mai rău caz că mi se poate dovada. Din acest motiv, pacienții alergici ar putea fi puși în pericol. În al treilea rând, Lilash genelor balsam ii lipsesc câțiva mililitri pentru a face un tratament finalizat.

Balsamul pentru gene LILASH
6.2 Total Score

User Rating: Be the first one!