Balsamul pentru gene LATISSE

Genele tale înainte și după: Înainte să folosesc Latisse, am avut gene subțiri, slabe și scurte. Acestea utilizate pentru a cădea în timpul demachierea, și chiar și atunci când am fost freca ochii mei. Nu a fost nimic care să mă ajute. Chiar și acoperirea genelor mele cu un rimel de îngroșare și de extindere proprietăți a fost fără nici un rezultat. Din fericire, am avut această ocazie de a încerca Latisse. După două luni de tratament, am observat o schimbare semnificativă a stării genelor și aspectul. Acestea devin mod mai lungi, mai groase și mai puternic. Genele mele au încetat să cadă și eu pot spune chiar că acestea au fost atașate la pleoapele ferm. Este păcat, exaltare meu nu a durat mult timp. După câteva săptămâni, Latisse pur și simplu sa oprit de lucru și genele mele a revenit la starea lor de pre-tratament.

Utilizare: Pachet Latisse merge cu 60 o singură utilizare numai-aplicatoare. Acestea sunt perii de sfaturi ușor adâncit, în fabricate din perilor destul de rigid. În opinia noastră, puteți utiliza o perie de tuș preferat, precum și, doar atunci când a alerga afară de cele furnizate de un producător. Când vă decideți în cele din urmă, care aplicator de a utiliza, trebuie să-l acopere cu doar o picătură de balsam de gene. Apoi, peria trebuie să fie deplasat de-a lungul bazei genelor pleoapelor superioare. În timpul somnului, Latisse ajunge gene mai mici a face aceste hrănit.

Evaluare generală: Latisse funcționează foarte bine, dar numai atunci când este aplicat pe pleoape. Pentru a clarifica, atunci când se termină de tratament, efecte uzura off rapid. Cele mai mari probleme au fost iritațiile. De fapt, acestea nu m-au afectat în mod semnificativ, cu toate acestea, cred că oamenii care suferă de anumite tulburări ale pielii sau ale ochilor se pot confrunta cu mai multe probleme considerabile. Iritațiilor care apar in timp ce in curs de tratament au fost: Lattise capilare sparte, mici modificări de culoare a pleoapelor și uscarea pielii. Ceea ce este mai mult, ochii au fost un pic înroșită și uscat. Trebuie să adaug, Latisse este costisitoare și nu sunt ușor disponibile.

Balsamul pentru gene LATISSE
4.7 Total Score

User Rating: Be the first one!