Balsamul pentru gene TALIKA LIPOCILS

Genele tale înainte și după: Din moment ce-mi amintesc, am avut întotdeauna gene foarte slabe si subțiri. Când vine vorba de lungimea, acestea erau doar normal, nici prea scurt, nici prea mult timp. Adevărul este că am fost în căutarea de îmbunătățire a densității și a regenerării. În cazul în care tratamentul a fost în curs de desfășurare, am observat că genele au devenit mai frumoasa, mai sănătoase, hidratata, mai lucioasă și ușor ondulată.

Ceea ce este interesant, nu am observat lungire a genelor sau îmbunătățirea densității.

Utilizare: Talika Lipocils este disponibil în două variante de capacitate: 4,2 ml sau 10 ml. În mod natural, prețul și durata tratamentului variază în mod corespunzător la dimensiunea sticlei. Butelia mai mică acoperă mai mult sau mai puțin de cinci luni de tratament si mai mari magazine de sticla Produsele cosmetice care pot fi folosite mai mult de opt luni. Aplicatorul de Talika Lipocils este într-o formă de o perie în căutarea ca și în cazul în care s-a luat de la un rimel. Dispunerea firului de perie facilitează atât aplicarea genelor balsam si gene de separare. Ce este mai mult, peria este proiectată astfel încât să facă gene ondularea. Trebuie să subliniez faptul că genele sunt aglutinat rezultatul aplicării sumelor prea excesive ale cosmetice. Pentru a face lucrurile si mai rele, genele pot fi acoperite cu pete albe ciudate. Pe latura pozitivă, perie de Talika Lipocils este bun la aranjarea sprâncenelor.

Evaluare generală: Modul de lucru Talika Lipocils va apela la acele femei care mizează pe regenerarea și hidratarea genelor. Din păcate, produsul nu prevede nici extensie, nici îngroșare. Când vine vorba de avantajele genelor balsam, conține ingrediente naturale, cum ar fi pe bază de plante și extracte de plante precum și substanțe hidratante. In plus, Talika Lipocils genelor balsam nu cauzează iritații.

Balsamul pentru gene TALIKA LIPOCILS
5.3 Total Score

User Rating: Be the first one!