Cum să te machiezi la prima întâlnire?

Cu siguranță, fiecare fată ar dori să arate superb la prima dată. Cu toate acestea, cheia succesului nu este numai garantată printr-o coafura perfecta de haine scumpe. În mod natural, machiaj, de asemenea, rămâne la fel de important. Cum de a face perfectă pentru prima dată de machiaj?

Pregătirea.

Practic, începe pregătirile pentru seara mare de două ore înainte de data. În scopul de a îmbunătăți aspectul final al tău pentru prima data de machiaj, este recomandabil să se efectueze cu fața exfolierea, apoi se aplică o mască de față și o cremă hidratantă. Pielea mai fina, cel mai ușor devine pentru a distribui produse cosmetice peste tot în mod uniform. Încă o dată, din moment ce toate tratamentele sunt destul de-înfrumusețare consumatoare de timp, rezerva de ceva timp, în scopul de a face să nu fie târziu pentru data. Ca o ilustrare, puteți repara parul tău in timp ce masca de fata sau crema este absorbită.

Machiajul feței.

Începeți cu un fond de ten. Să ia în considerare locul unde sunteți invitați și tipul de luminând locul prevede (natural artificial.) Pentru a clarifica, dacă data are loc într-un restaurant, face machiaj la iluminare artificială, iar atunci când data are loc în aer liber , face machiaj în apropierea unei ferestre. Camufla toate imperfecțiunile pielii, cum ar fi cercurile întunecate de sub ochi, semne de acnee, puncte negre și cicatrici, cu un corector. Aplicați un ton mai luminos cosmetice decât machiaj fundație și se amestecă acestea cu precizie. Aveți posibilitatea să utilizați același corectorul pentru a forma fata ta, de asemenea. Pune-l pe bărbie, podul nazal, buza superioara si intre ochi. Remediați ambele produse cosmetice cu o pudră mată, pentru ca machiajul să nu se scurgă în timpul întâlnirii. Accentuează pomeții și partea de sus de pe frunte cu un autobronzant dumneavoastră. În continuare, pentru a ajunge la un Marcatorul pentru a marca vârful nasului și fruntea oaselor. Evident că, se aplică un blush pe obraji.

Machiajul ochilor și buzelor.

Schiță sprâncene și apoi umple-le cu un creion sprâncene sau o umbră. Aplica un corector luminos de mai sus și sub sprâncene, și se amestecă-l bine. Când vine vorba de ochi, le acopere cu o umbra ochi de aceeași nuanță ca fundament de machiaj, deoarece ea poate lucra ca o alternativă la fardul de ochi. Acum, deschide paleta fard de ochi și de a aduna pe o perie umbra de roz strălucitor. Aplica-l pe pleoapa superioara si inferioara si mânji-l pe pliul ochilor. Căutarea unui, roz închis gri sau violet închis creion dermatograf și desena linii pe pleoape. Poți la fel de bine, murdărie acestea un pic mai sus. Îmbunătățește tușul cu un dermatograf negru. Pune-o fard de ochi strălucitor pe colturile interioare ale ochilor, din cauza pe care le va face look-ul radiant și, în același timp, cu ochii tăi optic mai mari. Dă-ți genele cu rimel. În cele din urmă, vopsea buzele cu un ruj roz deschis și un luciu de buze transparent.