Idei de coafuri ușoare și rapide – pas cu pas.

Coadă împletită os de pește – versiune alternativă.

Împletitura os de pește este, în principiu considerată ca o coafura dificilă de a face atât cu succes și în mod eficient. În general, avem probleme legate de selectarea șuvițe și plasarea acestora în locul potrivit. Din fericire, există o altă variantă de împletitură os de pește, care nu este la fel de complicată ca cel originală.

Alege o singură dungă de păr de deasupra urechilor și răsuciți acestora spre interior. Ia-un cauciuc mic și transparent și cravată tulpinile înapoi. Acum, ar trebui să vedeți un spațiu între părul legat și capul. Pune parul legat prin spațiul de sus în jos. Acum, să ia o altă dungă de păr, răsuciți acestea și cravată sub cravată-a făcut anterior. Se pune parul legat prin ritmul creat între cele două dungi legate de păr. Se repetă procedura până când lega tot părul. La final, puteți trage ușor niște dungi mici afară, în scopul de a face osul de pește să pară mai mare și sfruntată.

Coc – coada de cal.

Piepteni bine și cravată-l pe vârful parului, ca și cum ați făcut-o coadă de cal. Cu toate acestea, atunci când sunt pe cale de a trage de păr, deși cauciucul pentru ultima oară, opriți undeva la mijloc. Cu alte cuvinte, de a crea un fel de coc. Acum, să ia parte amintind de păr, agățat de cauciuc, și înveliți-l în jurul valorii, astfel încât să acopere cauciucul. Sprijini coafura cu agrafelor. Ultimul pas, pentru a ajunge la un fixativ și să îl distribuie pe larg tot peste coc.

De la mijloc.

Acest lucru este remarcabil de fată și la coafura elegant, în același timp. Randamentele pe fata destul de a dumneavoastră și capace de umeri. Ca o consecință, aceasta coafura este potrivit pentru locul de muncă și școală. Cum să o facă? Luați două șuvițe (deasupra urechii) și twist împreună. Se repetă-l, de asemenea, pe de cealaltă parte a capului. Leagă dungile într-un fel de nod și sprijinit cu agrafelor. Avea grija de parul tău situat pe partea din spate a capului. Orice despărțire poate fi lăsat vizibil, prin urmare, pieptene această parte a auziți cu precizie. Dacă ați luat franjuri, lăsați-l liber. Aveți posibilitatea să se răsuci un pic parul care nu sunt legate.

Împletitură pe partea laterală a capului.

Pieptănați parul bine si apoi pune-l pe o parte a capului în mod corespunzător în direcția de franjuri. Se împarte părul în trei părți egale și se împletește. Ia dungă de păr exterior și așezați-l între interior și cea de a doua dungă exterioară. Se repetă acțiunea cu al doilea baleiaj exterior. Cravată panglica cu un cauciuc colorat sau o panglică.

Cordeluță împletită.

Pune pe cap o cordeluță cu un cauciuc. Trage de par delicat în sus, în scopul de a evita coafura flatat. În continuare, să ia o formă dungă deasupra urechii și să acopere o parte din cordeluță prin înfășurarea șuvița în jurul acestuia. Apoi, să ia o altă dungă și se repetă procedura până la cordeluță devine complet ascuns de păr. Poți sprijini coafura cu agrafelor. Este recomandabil să se adauge un decor de păr colorată.