Tratamentele de înfrumusețare pe care le poți realiza pe timpul verii

Îndepărtarea capilarelor sparte.

Adevărul trist este, oamenii care au tipul de piele sensibilă sunt cele mai predispuse la formarea de capilare sparte. Acestea sunt create ca o consecință a vaselor de sânge cauzate de pereți întindere influență mică sau mare de temperatură. Aceste imperfecțiuni ale pielii pot însoți acnee rozacee. Practic, acestea sunt rezultatul de a purta pantofi cu toc înalt, stilul de viață sedentar și tulburări hormonale sau de sânge circulant.

Vara este cel mai bun timp pentru a repara toate capilare sparte. În cazul în care așa-numitele vene păianjen sunt ușor de remarcat, vizita cosmetician dvs. pentru a avea vasele de sânge și contractarea consolidarea tratamentului făcut. Cu toate acestea, în timpul zilelor fierbinți, evitați terapia cu laser sau IPL (lumina intens pulsată). Cosmeticiana va exfolia epiderma, iar apoi se aplica un produs cosmetic alinarea conceput pentru tip sensibil și acnee pielii. Este sugerat, de asemenea pentru a proteja pielea cu o protecție solară între terapiile.

Mezoterapie pentru ten uscat.

pielea noastră necesită înainte de hidratării călătoriei noastre de vacanță, precum și la sfârșitul verii. Una dintre terapiile magice pe care le oferă o astfel de hidratare este mezoterapia. Ea constă în injectarea feței sau a altor părți ale corpului, cu ace, care introduc substanțe hidratante sub piele. Mai mult decât atât, mezoterapie este, de asemenea, în timpul suferit de piele tonifiere terapii, riduri, vergeturi si a celulitei precum și pentru a elimina primele semne de chelie. Într-un caz, un popă suferă de o pierdere excesivă a părului, mezoterapie poate lucra, de asemenea ca un remediu. Substanțele inserând sub piele sunt, de obicei, extracte de acid hialuronic, cafeina, plante si minerale sau amino-acizi cu proprietăți de ardere a grăsimilor. Tratamentul în sine durează aproximativ o oră. În mod evident, aceasta depinde de partea corpului dorim să se îmbunătățească.

Aplicarea materialelor de umplere ale pielii.

Fasonarea și hidratare față cu metode neinvazive sunt o modalitate buna de îngrijire a pielii de vară. Aceste tratamente pot umple pielea cu ajutorul includ acid hialuronic conținut în creme, seruri sau alte produse cosmetice. Prin aplicarea sistematică a acestor produse, va oferi pielii cu tineri uite, riduri netezite, crearea de bariere de protecție de la soare sau de congelare la rece, precum și procesele de îmbătrânire întârziere. Amintiți-vă, nu fac obiectul unor metode invazive, în timpul verii, cum ar fi Botox preparate injectabile. Mai mult timp în care substanța este expus la soare, cu atât mai puțin eficiente, ea devine.