Balsamul pentru gene FEG

Genele tale înainte și după: nu am mai folosesc nici un umidificator pentru gene mai înainte, prin urmare, am profund curios cum produse cum ar fi acest lucru într-adevăr. Pentru a spune mai mult, nu am deranjat mai înainte despre genele mele arata fie. Ceea ce am folosit pentru a face doar acoperirea acestora cu diferite rimeluri și îndepărtarea straturilor înainte de culcare. Când sa întâmplat, că am observat mai multe gene a căzut, l-am considerat ca fiind ceva absolut normal. Ceea ce a venit în minte în timp ce ascultarea fraza „gene extensie” a fost numai gene false atașament, cum ar fi benzi sau gene false individuale. Dar, revenind la gene balsam FEG. Începutul tratamentului a decurs bine, deoarece genele au început să crească și să devină mai dens. Cu toate acestea, după câteva luni, se pare că progresul oprit și am fost folosind gene balsam doar pentru a hidrata genelor.

Și, spre surprinderea mea, pleoapele au devenit roșii.

Utilizare: Am fost aplicarea genelor balsam pentru FEG aproximativ patru luni. Flaconul conține 3 ml de produs, astfel, presupun, aș putea prelungi tratamentul dacă aș dori să. Cu toate acestea, funcționează extrem de lent și nu atât de eficient cât ar putea. Mă simt, genele mele luat mai mult timp și mai gros doar un pic. Mă gândesc la alte aspecte pozitive ale tratamentului genelor balsam FEG, dar nimic nu-mi trece prin minte chiar acum. Din fericire, cererea nu a fost legată de nici un fel de problemă, deoarece am experimentat în toate tipurile de make-up utilizare perie. Tot ce trebuie să faceți este să glisați peria pe partea superioara si inferioara a genelor rădăcină singuratic. Singurul lucru care a fost într-adevăr o povară erau acele pleoape roșii. Evident, am urmat instrucțiunile prezentate în prospect, am rupt tratamentul și roșeață a dispărut. Aș putea aplica din nou FEG. Din păcate, petele roșii de pe pleoape a reapărut. După patru luni, a trebuit să rupă de tratament, de data aceasta pentru totdeauna. Nu am candida din nou balsam de gene astfel încât FEG că nu știu cum funcționează cu adevărat cosmetice.

Evaluare generală: costurile genelor balsam FEG prea mult, pentru mine, mai ales. Am venit peste unele versiuni mai puțin costisitoare ale produsului, dar unii oameni spun că acestea sunt contrafăcute. Eu cred, femeile trebuie sa aibă ochii deschiși, deoarece acest tip de produse sunt în măsură să irita, sigur. Cred că, oamenii care au pielea sensibila din jurul ochilor sau cele alergice la ceva sunt mai predispuse de a dezvolta un disconfort sau ceva de genul asta. Poate că se poate ajunge chiar dezvolta o boala de piele, eu nu știu. Nu sunt pozitiv dacă gene balsam ar irita pe nimeni, cu toate acestea, a fost destul de o problemă pentru mine. Pot să adaug, că pe parcursul a patru luni de tratament a genelor balsam FEG, genele mele nu au primit mai mult la fel de mult ca și eu le-ar dori să, și, practic, nu am observat nici o îmbunătățire a stării lor, de asemenea.

Balsamul pentru gene FEG
7 Total Score

User Rating: 1.5 (1 votes)