Balsamul pentru gene REVITALASH

Genelor tale înainte și după: În primul rând, trebuie să recunosc, nu am fost într-adevăr în îngrijire a genelor, la toate. De fapt, nu am fost conștient de faptul că se poate îmbunătăți starea genelor, că acest lucru este posibil. Ca să fiu sincer, nu am să acorde o atenție la aspectul genelor mele, fie. Numai după ce am primit RevitaLash balsam de gene, m-am gândit că nu este o idee rea, deoarece genelor poate fi într-adevăr balsam util. Și asta a fost exact ceea ce sa întâmplat, genele mele devin hrănită, mai frumos, mai puternic si cu siguranță mai sănătoase. De asemenea, am observat că acestea sunt mai lungi. De îndată ce am terminat tratamentul meu, am început să aibă grijă de gene și pleoape.

Acum, am aplica un gel de aloe și și sub crema de ochi în fiecare seară.

Utilizare: Deși RevitaLash tratament a genelor durează ca și pentru o jumătate de an, am observat genele mele în creștere și regenerare mult mai devreme. Trebuie să recunosc, am fost de plată o mulțime de atenție față de schimbările legate de genele mele. Pe parcursul primelor două sau trei luni, apariția și starea lor sa schimbat într-o asemenea prelungi încât, cred că nu voi demisiona din acest tip de îngrijire a genelor. Poate într-o zi, voi găsi alte metode de a avea grija de genele mele prea. Categoric, RevitaLash genelor balsam extinse și genele mele de volum. Mai mult, acest cosmetic întărit și regenerat lese mele în așa fel, încât am pierde aceste considerabil mai puțin în timpul îndepărtării de machiaj. Mai mult decât atât, nu am întâmpinat dificultăți majore în ceea ce privește aplicarea produsului. Pur și simplu, RevitaLash genelor balsam este distribuit cu o perie prevăzută, care este ușor și rapid. Peria trebuie să alunece pe marginea fiecărei pleoapei, pe locul unde genele întâlni pleoapelor. Cu toate acestea, ca și în primele zile ale tratamentului au fost în trecere, am fost confruntă cu o senzație mică de furnicături a pleoapelor si apoi am observat pete roșii au apărut în jurul ochilor mei. Cred că, Geana balsam a fost responsabil pentru starea de atunci. A trebuit să se oprească tratamentul pentru o anumită perioadă de timp. Din fericire, disconfortul sa stins destul de repede si am putut reveni la tratament. După aceea, nu am experimentat nici o iritare.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Evaluare generală: costurile de gene balsam RevitaLash prea mult să-l cumpere. Din acest motiv, am decis să încerc alte metode de îngrijire a genelor si pielea din jurul acesteia. Ceea ce este mai mult, în ciuda disconfort inițial, se poate folosi în mod liber, deoarece cosmetic iritațiile uzura off destul de repede și nu există nici un semn de acestea lăsat deloc. Cu toate acestea, în opinia mea, balsam de gene iritat pe pleoape, deoarece genele mele erau foarte slabe. Cum ar funcționa în alte circumstanțe, eu pur și simplu nu știu.

Balsamul pentru gene REVITALASH
8.5 Total Score

User Rating: Be the first one!