Balsamul pentru gene REALASH

Genele tale înainte și după: Din moment ce-mi amintesc, genele mele subțiri și care se încadrează afară s-au zguduit cușca mea tot timpul. Am fost întotdeauna întrebam, de ce toți prietenii mei au gene merg frumoase și nu am făcut-o. N-am putut mascara astea in mod corespunzător pentru ca acestea sa uitat pur și simplu groaznic și în timp ce efectuează îndepărtarea de machiaj, genele mele au fost sa cada prea mult. M-am gândit, odată ce am folosi Realash balsam de gene, situația se va schimba. Și a fost aproape o încercare de succes. Aproape, pentru că înainte de genele mele au reușit să crească lung, dens și întuneric, am alerga afară de gene balsam. După cum se poate vedea, 3 ml de cosmetic furnizat este pur și simplu nu este suficient pentru a efectua cursul complet al tratamentului. În principiu, la acel moment, m-am convins, nu a existat nici un folos în efectuarea Realash de tratament a genelor balsam orice mai mult. Cu toate acestea, după o anumită perioadă în care tratamentul a fost de peste, am observat o ușoară schimbare în ceea ce privește aspectul meu de lovituri de bici. Spre surprinderea mea, genele sunt acum mai puternice, mai strălucitor și hrănit.

Cel puțin, aceasta este câștigul genelor balsam furnizat.

Utilizare: Am pus Realash gene balsam în fiecare seară pe linia de rădăcină a genelor superioare și inferioare. Înainte de asta, am scos machiajul meu, și aproape de fiecare dată când mi-a fost teamă, că nu ar fi nimic să-i pese, deoarece genele mele erau să cadă. După trei de patru luni, genele maximizat puterea lor și asta a fost tot. Pentru a explica, dintr-o dată procesul de îmbunătățire a genelor oprit. Acestea nu au vrut să se regenereze sau devin mai lungi. Aplicarea de Realash a genelor balsam în sine a fost simplu, pentru că trebuia să picteze o linie ca și în cazul în care am folosit un contur de ochi. Iritații a crescut in timpul cursul tratamentului. Ambele pleoape și ochi au reacționat bine la noul produs.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Evaluare generală: Prețul de Realash gene balsam este destul de mare. Pachetul este o cutie de carton simplu, în timp ce, sticla este realizat din material plastic, presupun. Probabil, oamenii care nu se confruntă cu probleme de gene similare cu ale mele, ar putea beneficia de Realash de gene balsam mai mult. Cu toate acestea, trebuie să recunosc, că produsul nu mi-a dat efectele Contam pe pentru a atinge. Ea nu a extins, se îngroașă sau face mele genelor mai închise la culoare, pe care am fost așteptată. Pe de altă parte, mă bucur că genele mele opri căderea în timpul îndepărtării de machiaj. Cu toate că eu încă nu arata bine cu genele mele acoperite cu un rimel, eu sunt mulțumit că acestea sunt mai puternice și mai sănătoase.

Balsamul pentru gene REALASH
7.8 Total Score

User Rating: Be the first one!